Reihenhaus Verkauf Üröm - Damjanich utca

165 m2Wohnfläche 4 + 1 Zimmer
199 900 000 HUFKaufpreis
366601ID nummer
Weitere Informationen

235 m2 Grundstück

Blick auf den Garten Ansicht

Neubau Zustand

Tégla Struktur

60 m2 Balkon/terrasse

Gas (Umlauf) Heizung

Dupla komfort Komfort

Eigene Garage Parkplatz

Es gibt nicht Aufzug

Gut Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

2006 Baujahr

Südosten Orientierung

Kiváló lehetőség Ürömön a Táborföldi Lakóparkban!

Üröm méltán népszerű részén a Táborföldi Lakóparkban kínálunk eladásra kertes, családias környezetben egy 2007-ben épült, 2023-ban igényesen, jól átgondolt minőségi anyagok felhasználásával felújított lakást.
Az ingatlan 125 m2-es, melyhez egy szépen gondozott, 235 m2-es privát kert tartozik, valamint egy 40 m2-es saját garázs.

A földszinten található a nappali, az olasz tervezésű STOSA Cucine konyha (Whirlpool gépekkel), valamint az étkező, vendégszoba és egy mosdó.

A kert felé nyíló ajtók szúnyoghálóval és elektromos redőnnyel vannak felszerelve. Az emeleten található egy tágas hálószoba (20m2) egyedi tervezésű beépített gardróbszekrénnyel, valamint két kisebb szoba (9,74 m2 és 8,3 m2). Az emeleten továbbá még egy nagyobb méretű fürdőszoba található, melyben esőzuhany, külön kád és nagy mosdó lett kialakítva, beépített szekrényekkel. Mindkét emelet klímával van ellátva.

Az ingatlan alsó részén található egy külön bejáratú, kétállásos garázs, mely polcokkal és tárolóhelyekkel van felszerelve, valamint BWT víz lágyítóval. A garázs hideg időben fűthető.

A kertben egy L alakú terasz található külön étkező-, nappali- és főzőtérrel, egy kerti tárolóval. Az öntözőrendszer egész évben jó állapotban tartja a kevés karbantartást igénylő zöld teret.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, további információra lenne szüksége, hívjon bizalommal!

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

ID:366430
Füredi Felícia

Füredi Felícia
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-828- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Best Sellers
+36 1 323 1873

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien