Flat (brick) For sale Budapest XIII. district - Frangepán utca

41 m2Space 1 Rooms
42 200 000 HUFPrice
365833ID number
Other data

Street View

In good condition Condition

Brick Structure

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

At community areas Parking

Floor Mezzanine

No exist Elevator

Excellent Public transport

American kitchen

No exist Access to the garden

1950 Year of construction

Common cost 25 000 HUF

Southwest Orientation

Eladó tégla lakás Angyalföldön, a közkedvelt Frangepán utcában!
A lakás egy lift nélküli, három emeletes társasház magasföldszintjén helyezkedik el. Az épület a múlt század elején épült, jelenleg közepes állapotú. A lakók biztonságát elektromos beléptető rendszer és kamera szavatolja.

A lakás 41nm, egy szobás, jó állapotú, remek lokációjú, 3 percre az Árpád hídi és Forgách utcai metróktól.

A lakást többször újították fel 2007-óta, a társasházat is folyamatosan modernizálják (nemrégiben kifestették a lépcsőházat). A lakás jelenleg bútorozottan eladó! Az ingatlan költözésre kész állapotban van.

A nappali - hálószobában laminált padló van. A lakás fűtéséről gáz-cirkó kazán gondoskodik. Az ingatlan havi rezsije igen kedvező.


Az ingatlan az Árpád híd lábától, a Göncz Árpád Városközpont metró megállójától 3 percre, Angyalföldön található, mely nagyon népszerű minden korosztály körében, hiszen a belváros kapujában páratlan infrastruktúrával rendelkezik. Gyalogosan néhány percre helyezkedik el több áruházlánc üzlete is (Spar, Aldi, stb.). A környéken drogéria, gyógyszertár, pékség, kávézó, benzinkút, kisebb boltok és üzletek, továbbá bank, posta, háziorvosi rendelő és önkormányzati hivatal is található. Autóval 3-5 perc alatt érhetjük el a Duna Plázát vagy a WestEnd Bevásárlóközpontot, ahol temérdek üzlet és szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Autóval néhány percre található a Városliget és a Margitsziget is, ahol télen-nyáron kulturális események várják az érdeklődőket, és gyönyörűen felújított sétányok fogadják az andalgókat. A sportolni vágyók felfedezhetik a Városligetben vagy a Margitszigeten kialakított kivilágított futó-, kosárlabda- és focipályákat, szabadtéri edzőgépeket. A gyalogosan néhány perc alatt megközelíthető Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda is.

A parkolás a környéken fizetős, de a tulajdonos 2000 Ft-ért éves parkolómatricát válthat ki.
A környék tömegközlekedése éjjel-nappal kiváló. A közelben található az 1-es villamos, a M3-as metró és több busz (26, 32, 34, 106, 115, 120) megállója is, így a lakásból a város minden pontja könnyedén megközelíthető. Több éjszakai busz is megáll a környéken: 901, 918, 950, 950/A.

Amennyiben befektetésre keresi az ingatlant, azt a lakást nagyon kedvező áron bérbe lehet adni így ahogy van, hiszen bútorozottan eladó!

Jöjjön el és tekintse meg ezt a remek lokációjú lakást!
Hallai Mónika

Hallai Mónika
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-649-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Best Sellers
+36 1 323 1873

Send a message

Call me back

Similar properties