Family House For sale Polgárdi - Polgárdiban

95 m2Space 5 Rooms
52 000 000 HUFPrice
367850ID number
Other data

910 m2 Building lot

Courtyard View

Reconditioned Condition

Lightweight structure Structure

15 m2 Balcony/terrace

Electric Heating

Full comfort Comfort

Self-parking Parking

Good Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

2004 Year of construction

Vh-004070. Polgárdiban, Székesfehérvártól 20 kilométerre eladó, egy 910 m2-es telken, nappali + 4 szobás 95 m2 -es földszintes családi ház.

Az ingatlan, jól megközelíthető helyen, a főúttól és a központtól 300 méterre, de csendes utcában található. Az M7 felhajtó pár perc alatt elérhető. A közelben iskola, bolt, buszmegálló, orvosi rendelő egyaránt megtalálható.

A ház egyszintes, könnyűszerkezetes, 2004-ben épült, 2022-ben történt fejújítása, amikor új burkolatok, fűtésrendszer, kívülről pedig egy 10 cm-es szigetelés készült.
Az ingatlan melegvizét villanybojler, fűtését villanykazán biztosítja, ami 2022-ben lett beépítve, a hőleadás radiátoron keresztül történik. Másodlagos fűtés a nappaliban található kandalló, és egy hűtő-fűtő klíma segítségével megoldott.
A helyiségek jó minőségű laminált padlóval és járólappal vannak burkolva.
A ház központjában található a tágas, világos nappali, egy légtérben az ebédlővel, konyhával innen nyílnak a szobák, a spájz és a fürdőszoba wc-vel és egy vendég wc is. A nappaliban található még egy a hangulatot és a meleget biztosító kandalló, és az inverteres klíma.

A nappaliból juthatunk ki a tágas 15 m2-es teraszra.

A telek 910m2, összközműves ( gáz isvan) körbekerített, füvesített. Az utcafronti rész 30 méter, a kerítés fémből és betonból készült.

A vásárláshoz, a jelenleg aktuális családok otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető ( CSOK Plusz, Kedvezményes lakáshitel, Babaváró kölcsön, Piaci hitel.)

Eladási irányár: 52 M Ft


Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Hallai Mónika

Hallai Mónika
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-649-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Best Sellers

Send a message

Call me back