Családi ház Eladó Dabas - Újabb Árváltozás!!

253 m2Alapterület 4 Szoba
52 000 000 FtÁr
357873Azonosító
További adatok

864 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Közepes Állapot

Vegyes falazat Szerkezet

11 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1993 Építés éve

Délnyugati Tájolás

Dabas városában 4 szobás + 2 nappalis dupla komfortos családi ház sürgősen eladó!
ÓRIÁSI ÁRENGEDMÉNNYEL ELADÓ EZ A NAGYSZERŰ INGATLAN!
EGYEDÜL ÁLLÓ INGATLANVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG!!

Az ingatlan kialakításából adódóan nagyszerű lehetőséget biztosít nagyobb létszámmal rendelkező családok részére is.

A családi ház stabil alappal és masszív falszerkezettel rendelkezik, amihez társul még egy szakszerűen megalkotott tetőszerkezet Bramac betoncserép fedéssel.
Lakókörnyezet jól szituált lakóépületekkel rendelkezik csendes, nyugodt helyen.
Az ingatlan áram ellátása is kiválóan van kivitelezve, mert réz vezetékkel ellátott 3 x 25 A és éjszakai áram is adott.
A ház villanyvezetékezése nagy részben felújításra került.
A családi otthon külső homlokzata nem rendelkezik szigeteléssel, de amikor épült akkor abban az időszakban aktuális minőségű vakolat lett a falakra fel víve.

A fűtése is minden igényt kielégítő megoldást tud nyújtani, mert egy nagyon korszerű BOSCH fali kombi kazán és egy szintén egyedi nagy munkabírással szolgáló FERROLI elektromos fali kazán is rendelkezésre áll az ingatlan fűtésének a kiszolgálására.
A FERROLI villany kazán 2016-ban lett újonnan vásárolva, beüzemelve és ekkor lett kialakítva az új fűtésrendszer az új rézcsövekkel és az új modern nagy teljesítményű, extra méretű radiátorokkal, melyek némelyike termoszfejjel is ellátott. Ebben az időben a villanykazán biztosította az ingatlan fűtését és a ház melegvízzel történő ellátását pedig egy villanybojler adta, ami már leszerelésre került, de a kivezetése még rendelkezésre áll a középső pincehelyiségben.

A Bosch kombi gázkazán 2018-ban lett újonnan megvásárolva és ekkor lett a ház fűtésrendszerére rákötve és engedélyeztetve és beüzemelve, továbbá ekkor épült a gázkazánhoz új kémény mely szintén engedélyeztetve lett. Ezen időszakban kapott az ingatlan új gázórát.
A gázkazánnak lett kiépítve külön áramtalanító kapcsolója a gázkazán mellé közvetlen. A gázkazán biztosítja tehát jelenleg az ingatlan két lakóterének a fűtéssel való ellátását és a 2 fürdőszoba valamint a konyha melegvízzel történő kiszolgálását.
A villany kazán kikapcsolásra került a gázkazán beüzemelésekor de működőképes és a fűtésrendszerre továbbra is rá van kötve és a gázkazán bármikor egy gombnyomással kikapcsolható és a villanykazán meg azonnal beindítható.

A szennyvízcsatornára 2018-ban lett az ingatlan rá kötve, amint a tulajdonos a szükséges iratokkal is bizonyítani tud, valamint a csatorna jelenleg is használatban van, átemelő szivattyús és a csatorna forgató berendezésének az áram kivezetése is akkor került kiépítésre.
A szennyvízcsatorna a lakóépületbe a ház pince szintjén található külső pincehelyiségen át került bevezetésre és itt található az ingatlan területén egy közvetlen kiépített fő vízelzáró csap is ahol bármikor elzárható az ingatlan egész területén a vízellátás a tulajdonos által.

Az ingatlanon az ablakok 3/4-e műanyag bukó-nyíló ablakokból áll melyek reluxával és nagy belső műanyag párkánnyal felszereltek, némelyik ablakon szúnyogháló is található.
A ház többi részén fa régi típusú csak telibe nyíló ablakok vannak, nagy részén reluxával és némelyiken szúnyoghálóval.
Az ingatlanban található ablakokkal kapcsolatos további információk:
- A hálóból nyíló kis erkélyről jutunk be a mosókonyhába vagy gardrób szobának nevezett helyiségbe ahol 2 db tetőtéri ablak található , melyek mindegyike nyitható.
- Az alsó fürdőszobában az illemhely és a zuhanyzó részében található kis méretű fa ablakok mindegyike telibe nyitható ugyanúgy mint a konyha ablak.
- A pincéből az előszobába felvezető lépcsőházban található egy fa ablak ami szintén telibe kinyitható és ami a hátsó verandára nyílik.

A háznak 3 bejárata van, abból 2 bejárat az udvarról biztosít bejutást az ingatlanba melyek közül az egyik bejárat az előszobába és a másik pedig közvetlen az étkezőbe nyílik.
Ezen a bejáratoknál több ponton záródó, teljesen zárt felületű, több kulcsos zárral ellátott biztonsági ajtók vannak.
Az ingatlan harmadik bejárati módja a ház alatti pincéből vezet a házon belül lévő lépcsőházon keresztül közvetlen az előszoba területére egy teljesen zárt típusú fa belső lakótéri ajtón át, mely egy kulcsos zárral rendelkezik.
A háznál a közmű órák csak az ingatlanhoz tartoznak, a gázóra a középső pince helyiségben található, a felújított villanyóra szekrény az előszobában van és a vízóra pedig az udvarra a kapun belépve található az előkert mellett.

A kerítés 180 cm magas és 3/4 részben betonfal boltíves nyitott beékelésekkel, melyeken fa kerítés van és az utcán kívüli boltíves részen kívül az ingatlan udvarán OSB-vel teljesen beburkolt a boltíves rész.
A kerítés az udvar többi részén dróthálós kivitelű, mely OSB-vel van szintén beborítva.
A ház udvarán kerti, udvari csap van kiépítve ami a ház vízórájára van rákötve és az egész udvaron bárhol megoldható egy hosszabb slaggal a locsolás vagy a kerti medence feltöltése.
A családi ház egyenes utcában van és nem sarok telken helyezkedik el. Az ingatlan zsákutcában helyezkedik el, így nincs az utca területén zavaró, folyamatosan áthaladó járműforgalom.

Közlekedés:
-Az ingatlantól gyalog is megközelíthető távolságban van élelmiszerbolt, posta, gyógyszertár, dohánybolt, orvosi rendelő, gépjárművel pedig pár percre találhatók ezen szolgáltatások.
- A helyi járatos és a vidéki buszmegálló valamint a vasúti megálló hely gyalog pár perc sétával betonos járdán elérhető és közvetlen buszjárat van Budapestre és Kecskemétre is valamint ezen két város gépkocsival egy rövid autóúttal is megvalósítható.

A városban a mindennapi élethez szükséges mindenféle hivatal, mint a közművek irodái, a földhivatal, az okmányiroda, az önkormányzati hivatal is megtalálható.
Továbbá: Bankfiókok, bíróság, SZTK és maszek szakorvosi szolgáltatások, nagyobb élelmiszerláncok üzletei (mind pl. Tesco, Aldi, Penny, Spár stb.), különféle szaküzletek, ruházati üzletek és boltok (Pepco), edzőterem, szépségszalonok, gyermekek számára csecsemő kortól a gimnáziumi tanulmányok zárásáig mindenféle szakintézmény, maszek állatorvosok, állatgyógyszertár, állatfelszerelési üzlet, kettő üzletház, tüzépek, éttermek, pizzériák, cukrászdák, írószer és nyomtatványbolt, piac, orvosi ügyelet és még rengeteg fajta szolgáltató megtalálható.


Figyelem: Az ingatlan tulajdonos 2 hónap kiköltözést kér, továbbá az ingatlanban nem használatos bútorok és egyéb eszközök, tárgyak kiürítésre fognak kerülni!

Ingatlan adatok: ( Földszint és tetőtér )
/ A helyiségek nagysága alapterületi méretek /
- Építési éve: 1993. Pince és földszint lakótér és 2000. Tetőtéri lakórész.
- Háló Szoba: 4 db ( 12,69 Nm+14,59 Nm+13,01 Nm+12,98 Nm )
- Nappali: 2 db ( 22,93 Nm+28,64 Nm )
- Gardrób szoba: 1 ( 11,98 Nm )
- Konyha: 1 ( 4,21 Nm )
- Étkező: 1 ( 17,63 Nm )
- Fürdő Földszint: 1 ( 3,64 Nm )
- Fürdő/ Wc Emelet: 1 ( 11,45 Nm )
" Az emeleti fürdőszoba felújítása jelenleg folyamatban van és az ingatlan eladásakor ennek befejezése már az új tulajdonos elképzelései szerint kivitelezhető. "
- Előszoba: 1 ( 9,90 Nm )
A lakótér teljes nagysága: 163,65 Nm

Az ingatlannak több olyan helyisége is van ahol a belmagasság 230 cm felett van, így magas szekrények tárolása is gond nélkül megoldható.

Ingatlan alapszint adatok:
- Garázs: 23,43 Nm
( A házból kialakítva, de a bejárat udvarból megközelíthető.
A garázs 1 gépjármű + 1 motor kerékpár részére biztosít megfelelő helyet.
A garázs fűtötté tehető, mert a ház fűtés csövei itt is megtalálhatóak radiátor leágazásokkal.)
- Külső pince: 26,41 Nm
- Középső pince: 26,22 Nm
- Belső pince: 9,08 Nm
- Lépcsőház: 2,86 Nm
- Lépcsőházi Kamra: 1,30 Nm
Ingatlan alapszint teljes nagyság: 89,3 Nm
Az ingatlan rendelkezik fedett terasszal ( 9,69 Nm ) és egy jól kihasználható erkéllyel ( 11,11 Nm ).

Telek adatok:
- Telek nagysága: 864 Nm
- Telek kialakítása: téglalap alakú
- A telken megtalálható még egy könnyű szerkezetes garázs ( mobil garázs ), amely 5 db gépjármű parkolására biztosít fedett helyet.

Az Ingatlan ára fix!!

Az ingatlan kiváló lehet családoknak és befektetőknek egyaránt.
Az ingatlan megvásárlásához " CSOK " is igénybe vehető.
Nagy családdal rendelkezik?
Mindenkinek szüksége van egy saját szobára?
Szereti a szép, csendes lakó környezetet?
Ez az ingatlan mindenki számára nagyszerű otthon lehet!!!
Keressenek bátran, hogy minél hamarabb megtekinthessék és megvásárolhassák ezt a családi házat.
Hallai Mónika

Hallai Mónika

Hívjon bizalommal

+36-30-649-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Best Sellers
+36 1 323 1873

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok