Квартира (кирпичная) Продается Budapest IX. mикрорайон - Üllői út

78 m2Площадь 2 + 1 Комната
99 999 995 HUFЦена
365292Идентификация
Прочие данные

Уличная вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

Газ (конвектор) отопление

Comfort Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж Mezzanine

Есть Лифт

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Нет Есть сад

1912 Год строительства

Общие сборы 16 855 HUF

Északkelet Расположение

Eladó Budapesten, a IX. kerületben egy magasföldszinti, 78 m2-es, 2,5 szobás lakás a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel szemben, és a Semmelweis Orvosi Egyetemhez közel!
Irányár: 99.999.995 Ft. vagy 219.995 GBP.

Nézze meg videónkat is: https://youtu.be/GqxjDPcj5MY

Az ingatlan alap tulajdonságai:
- lakás alapterülete: 78nm,
- 2,5 szoba van,
- fűtése: gázkonvektor + gázzal működő cserépkályha,
- polgári stílusú magasföldszinti lakás,
- 1912-es téglaépítésű társasház.

A lakás két bejárati ajtóval rendelkezik: az egyik a konyhába nyílik a belső udvarról, a másik a lépcsőházból az előszobába.
A ház 1912-ben épült, védett homlokzatú épület. A belső udvarok, tetők és homlokzat felújításra kerültek az utóbbi 10 évben. A házban biztonságot növelő videokamera rendszer lett telepítve.

A lakás 20 éve teljes körűen fel lett újítva: a régi villanyvezetékek áthúzva, a két szobában a parketta újracsiszolva és lakkozva, a közös helyiségekbe hidegburkolat került, a fürdőszobába csempézett épített zuhanytálca került, mely vízzáró szigetelést kapott. A fürdőszoba és a hálószoba is frissen van festve, a többi helyiség 2016-ban lett tapétázva, kifestve. Az eredeti stukkók megmaradtak, így igazi polgári jelleget kölcsönöznek a két szobában.

A lakás két kéménnyel rendelkezik a tetőre, mindkettő az előírásoknak megfelelően kibélelve. Az egyikbe cserépkályha van bekötve HÉRA 3 gázgyújtóval (nappaliban), a másikban gázkonvektor. Az étkezőben parapetes konvektor üzemel, mindegyik évente gázszerelő által kitisztítva, ellenőrizve. CO2 mérő is található a lakásban. Mindkét szobához redőnyök lettek felszerelve, a nappaliban elektromos redőny működik, mely időzítős távirányítóval működtethető.

A konyhában gáztűzhely és mini villanybojler található. Már 10 éve víztisztító berendezéssel tisztítjuk a konyhai csapvizet, még 9 évig garanciális a készülék, így tényleg tiszta és nagyon finom ízű vizünk van, nem kell költeni palackos ásványvízre.

A lakás egyedi vízmérőkkel, gázórával és nappali/éjszakai áramú villanyórával felszerelt. A rezsi nagyon alacsony : közös költség 16.885,- Ft/hó, gáz 13.971,- Ft/hó, villany 7807,- Ft/hó, víz-csatornadíj 11.141,- Ft/2 hó.

Figyelem!
A közelben 4 kórház, orvosi ügyelet, kerületi orvosi rendelő, gyógyszertár található. Élelmiszerboltok 1-15 percen belül gyalog elérhetők (Coop, Penny, Aldi, Lidl), gyorséttermek, piac, benzinkút, bevásárlóközpont (15 perc gyalog Corvin-negyed, Lurdy-ház), Praktiker, parkolóhelyek találhatók! Kerületi lakosoknak a parkolás 2000,- Ft/év díj ellenében igényelhető az Önkormányzatnál, lakásonként 2 hely!

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal!
Ha hitelre van szüksége éljen ingyenes, személyre szabott hitel ügyintézési szolgáltatásunkkal is.
Hallai Mónika

Hallai Mónika

Звоните нам с доверием

+36-30-649- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Best Sellers
+36 1 323 1873

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость