公寓房(砖头) 出卖 Budapest III. 市区 - Csatárka út

102 m2面积 2 + 3 房间
110 000 000 HUF价格
367309识别码
更多信息

708 m2 地皮

园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

13 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

几层 Ground floor

没有 电梯

Bun 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1996 修建年

Nyugat 方向

Budapest III. kerületben, a Csatárfa úton, 4 lakásos társasház magasföldszinti lakása, közös nagy kerttel, saját garázzsal eladó.

Az épület 1996-ban téglából épült. Négy lakásos, a hirdetett lakás a földszinten található. Két szintes (földszint + szuterén), valamint tartozik hozzá egy 16 m2 területű garázs. A lakás alapterülete 70,5 m2, plusz 32 m2 szuterén. A garázs a lépcsőházból és a belső udvarról egyaránt megközelíthető. Vételára további 10 millió forint.

A lakás fekvésének köszönhetően világos.
A földszint három szoba +nappalis, a nappali közvetlen kapcsolatban van egy 4,5 m2 területű erkéllyel. A szobák külön bejáratúak, hozzá tartozó 8,65 m2 területű erkéllyel. A nappali erkélye az utcafrontra, a szobai erkély a belső udvarra néz.
A fürdőszoba zuhanyzós, a WC külön helységben kialakított. Konyhája külön helyiségben, ablakos. A két szinten több zárt tároló is kialakításra került, melyben a napi élethez szükséges használati tárgyak, kamrában tartott élelmiszerek, egyéb konyhai kiegészítő eszközök tárolhatók.
A szobák burkolata parketta, további helységek járólappal fedettek.
Fűtését és a meleg vizet kombinált gázkazán adja, radiátoros hőleadókkal.

A lakás tehermentes, a tulajdonos társak elővásárlási joggal rendelkeznek.

Ügyfeleink részére BANKFÜGGETLEN hitel ügyintéző kollégáink szívesen nyújtanak segítséget, hitellel, vagy akár CSOK-kal kapcsolatban is, teljesen INGYENESEN!

Amennyiben további kérdése van, hívjon bizalommal!
ZZs.
Hallai Mónika

Hallai Mónika

随时给我们打电话

+36-30-649- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Best Sellers
+36 1 323 1873

發送信息

请给我回电话

相似的房产