公寓房(砖头) 出卖 Budapest VI. 市区 - Bajcsy-Zsilinszky út

54 m2面积 2 房间
63 500 000 HUF价格
363504识别码
更多信息

街道 风景

状态好 状态

Tégla 架构

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 2

没有 电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

1902 修建年

公关费用 16 000 HUF

Nyugat 方向

Budapest VI. kerületben, az Arany János utcai METRÓ közelében, tégla építésű házban, 2. emeleti, nyugati fekvésű, alacsony rezsijű, 54 m2 területű, két szoba + galériás lakás eladó. A társasház kulturált lakóközösségű.

A lakás felújított állapotú. A nappali galériázott, konyhája beépített konyhabútorral szerelt, gépesített. Fürdőszobája zuhanyzós. A nyílászárók hang és hőszigetelt üvegezettek. A bútorzat az eladási ár részét képzi.
Fűtése gáz cirkó, a hőleadás radiátorokon keresztül történik. Közös költsége 16.000 Ft/hó vízfogyasztással együtt.

Az ingatlan per-és tehermentes!

A tömegközeledés és infrastruktúrája kiváló. Befektetésre is kiváló elhelyezkedése miatt.

AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

További információkért állok rendelkezésére
ZZs.
Hallai Mónika

Hallai Mónika

随时给我们打电话

+36-30-649- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Best Sellers
+36 1 323 1873

發送信息

请给我回电话

相似的房产