Családi ház Eladó Budapest III. kerület - Aranyhegyi panoráma

132 m2Alapterület 4 Szoba
120 000 000 FtÁr
369208Azonosító
További adatok

516 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Építés alatt Állapot

Tégla Szerkezet

10 m2 Erkély/terasz

Egyéb Fűtés

Egyéb Komfort

Saját garázs Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2024 Építés éve

Déli Tájolás

A méltán népszerű Aranyhegyen eladó panorámás, 2024-es építésű, modern ház szerkezetkész állapotában. Nyár végére készül el a teljes szerkezet.

Az utcáról nézve nem hivalkodó épület jól átgondolt, tágas terekkel készül. Kiváló választás lehet gyermekes családoknak is, olyanoknak akik szeretnének a város közelében maradni, de vágynak a zöld környezetbe.

Az utcáról a garázsba közvetlenül lehet behajtani ami a felső szinten található. Alatta 8 m2-es tároló kerül kialakításra.
A felső szinten hálószoba, fürdőszoba, külön WC, terasz, az alsó szinten amerikai konyhás nappali-étkező, extra méretű hálószoba és fürdőszoba. A földszinten közvetlen kertkapcsolatos a ház kialakítása.

Aranyvölgy vasúti megálló könnyű sétával elérhető, kék és sárga buszok szintén séta távolságban. A közelben minden infrastruktúra megtalálható: óvodák, iskolák, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár, stb.

A szerkezetkész állapot tartalma a tető korcolt fémlemez fedését, vízszintes csatorna felhelyezését, lépcsőt a házon belül a két szint között, a födémbe a bergmancsövek elhelyezése, betonfal szerkezet 2 réteg bitumenes szigetelése,15 cm hőszigetelés. Bejárónál dréncsővek elhelyezése, föld visszatöltése terepszintig.
Víz- és csatorna bekötésre elvi engedély van, ez a kerítés elkészítésének összehangolásával készül, áram 3x20A bekötése folyamatban van.

Amennyiben először saját ingatlanát eladná azt kedvező feltételekkel tudom segíteni.

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Profi jogi háttér, energetikai tanúsítvány!

Hívjon bizalommal!
V.K.
Hallai Mónika

Hallai Mónika

Hívjon bizalommal

+36-30-649-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Best Sellers

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok