Частный дом Продается Ráckeve - Sólyomsziget

135 m2Площадь 4 Комната
119 900 000 HUFЦена
369341Идентификация
Прочие данные

430 m2 Yчасток

С панорамой вид

В процессе строительства Cостояние

Tégla Kонструкция

49 m2 балкон/терраса

Тепловой насос отопление

Dupla komfort Kомфортность

Свое место парковки парковка

Dobrý Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

2024 Год строительства

Dél Расположение

Eladó ingatlan a Duna partján, lenyűgöző panorámával és magas műszaki tartalommal!

Ez a különleges ingatlan a vízpart mellett helyezkedik el, így részben közvetlen kilátást nyújt a Dunára. Az épület kiemelkedően magas műszaki tartalommal rendelkezik, amely garantálja a hosszú távú kényelmet és biztonságot. A fejlesztés során a legmodernebb technológiákat és prémium minőségű anyagokat használták fel, amelyet a referencia munkák is alátámasztanak. Csak néhány technológia a sok közül: napelem, Fan-coil, hőszivattyú, padlófűtés, kanadalló kémény, 6 légkamrás színes műanyag nyílászárók 1.0-ás hőszigetelt üvegezéssel, vakolható-tokos elektromos redőnnyel...

Az ingatlan dupla komfortos kialakítású, így két teljesen felszerelt fürdőszobával rendelkezik, ami növeli a kényelmet és a praktikumot, különösen nagyobb családok vagy vendégek esetén. Az épület tervezése és kivitelezése során nagy figyelmet fordítottak a funkcionalitásra és az esztétikára egyaránt.

Az ingatlanhoz ajándékként egy saját stég is tartozik, amely ideális a vízi sportok szerelmeseinek vagy azoknak, akik szeretnének közvetlenül a víz mellől horgászni vagy csak élvezni a nyugalmat a Duna partján.

Az ingatlan egy üdülőövezetben található, így garantált a pihenés és a kikapcsolódás minden évszakban. Ha szeretné megtekinteni a részletes műszaki leírást, kérem vegye fel velem a kapcsolatot, és elküldöm Önnek.

Ez a különleges ajánlat ideális választás mindazoknak, akik egy exkluzív és nyugodt vízparti ingatlanra vágynak, amely minden igényt kielégít a luxus és a kényelem terén.
Hitelképes, vegye igénybe INGYENES szolgáltatásainkat!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.
Ha nem veszem fel, visszahívom!
ID: 369341
Hallai Mónika

Hallai Mónika

Звоните нам с доверием

+36-30-649- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Best Sellers

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость