家庭别墅 出卖 Ráckeve - Sólyomsziget

135 m2面积 4 房间
119 900 000 HUF价格
369341识别码
更多信息

430 m2 地皮

全景 风景

正在修 状态

Tégla 架构

49 m2 阳台

热泵 暖气

Dupla komfort 舒适感

自己的泊车位 停车

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2024 修建年

Dél 方向

Eladó ingatlan a Duna partján, lenyűgöző panorámával és magas műszaki tartalommal!

Ez a különleges ingatlan a vízpart mellett helyezkedik el, így részben közvetlen kilátást nyújt a Dunára. Az épület kiemelkedően magas műszaki tartalommal rendelkezik, amely garantálja a hosszú távú kényelmet és biztonságot. A fejlesztés során a legmodernebb technológiákat és prémium minőségű anyagokat használták fel, amelyet a referencia munkák is alátámasztanak. Csak néhány technológia a sok közül: napelem, Fan-coil, hőszivattyú, padlófűtés, kanadalló kémény, 6 légkamrás színes műanyag nyílászárók 1.0-ás hőszigetelt üvegezéssel, vakolható-tokos elektromos redőnnyel...

Az ingatlan dupla komfortos kialakítású, így két teljesen felszerelt fürdőszobával rendelkezik, ami növeli a kényelmet és a praktikumot, különösen nagyobb családok vagy vendégek esetén. Az épület tervezése és kivitelezése során nagy figyelmet fordítottak a funkcionalitásra és az esztétikára egyaránt.

Az ingatlanhoz ajándékként egy saját stég is tartozik, amely ideális a vízi sportok szerelmeseinek vagy azoknak, akik szeretnének közvetlenül a víz mellől horgászni vagy csak élvezni a nyugalmat a Duna partján.

Az ingatlan egy üdülőövezetben található, így garantált a pihenés és a kikapcsolódás minden évszakban. Ha szeretné megtekinteni a részletes műszaki leírást, kérem vegye fel velem a kapcsolatot, és elküldöm Önnek.

Ez a különleges ajánlat ideális választás mindazoknak, akik egy exkluzív és nyugodt vízparti ingatlanra vágynak, amely minden igényt kielégít a luxus és a kényelem terén.
Hitelképes, vegye igénybe INGYENES szolgáltatásainkat!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.
Ha nem veszem fel, visszahívom!
ID: 369341
Hallai Mónika

Hallai Mónika

随时给我们打电话

+36-30-649- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Best Sellers

發送信息

请给我回电话

相似的房产