公寓房(砖头) 出卖 Budapest IX. 市区 - Hőgyes Endre utca

53 m2面积 1 + 1 房间
64 900 000 HUF价格
364814识别码
更多信息

街道 风景

状态一般 状态

Csúsztatott zsalu 架构

2 m2 阳台

楼房中央暖气 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 4

电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1962 修建年

公关费用 15 000 HUF

Kelet 方向

ELADÓ, a belső IX. kerületben, frekventált környezetben a Hőgyes Endre utcában, teljes mértékben felújított, 2 szobás, ERKÉLYES, lakás.

Az ingatlan hat emeletes, liftes társasház negyedik emeletén helyezkedik el.
A ház lépcsőháza tiszta és rendezett, igényes és folyamatosan karbantartott. Az épület aljában bérbe adott üzlethelyiségek díjának köszönhetően a ház pénzügyi helyzete stabil.
A lakás 50 m2 alapterületű, jelenleg 2 szobás, de átalakítással egy amerikai konyhás nappalit és egy fél szobát lehet kialakítani.


A lakás fűtése házközponti, meleg víz ellátása villanybojlerrel történik.

Közös költség korlátlan vízhasználattal, fűtéssel, szemétszállítással együtt: 15.000.- Ft.

A közelben élelmiszerboltok, drogéria, gyógyszertár, pékség, étterem, kávézó, kisebb boltok és üzletek sokasága várja a vásárlókat, de bank, posta, háziorvosi rendelő, 2 percnyi sétára találjuk a Corvin bevásárlóközpontot, ahol számos üzlet és szolgáltatás elérhető. Az ingatlan vonzáskörzetében magas színvonalat képviselő, felújított oktatási intézmények is megtalálhatók, a bölcsődétől egészen az egyetemekig, így a környék remek választás lehet kis- és nagy gyerekes családoknak egyaránt. Emellett turistalátványosságban is bővelkedik a környék.

A környék tömegközlekedése éjjel-nappal kiváló. A ház mellett található a 4-6-os villamos és az M3-as metró Corvin téri megállója. Néhány perc alatt elérhetjük a Duna parton közlekedő 2-es villamost is, melynek a 2M változata a Keleti-pályaudvar és a Jászai Mari tér között közlekedik. Az M4 metró Kálvin téri megállója is gyalogosan pár percre helyezkedik el az ingatlantól.


A lakást jelenleg is bérlők lakják, amennyiben befektetőként szeretne vásárolni, ez a lakás ideális választás, hiszen könnyen, gyorsan, MAGAS ÁRON KIADHATÓ, BÉRLŐK ÁLTAL KEDVELT ELHELYEZKEDÉSŰ.

Az ingatlan per és tehermentes!

Hívjon bátran kérdésével vagy megtekintéssel kapcsolatban!

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

ID 364814
Ludas Judit

Ludas Judit

随时给我们打电话

+36-30-960- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Best Sellers
+36 1 323 1873

發送信息

请给我回电话

相似的房产